HOTEL-ENSCHEDE.COM
Goedkoop een kamer huren in Enschede.
EN BOEKEN VIA BOOKING.COM en AIRBNB.COM

Start kamer huur/verhuur in Enschede  Hotel B&B

 
TRANSLATE

 

Jouw host: Jan de vries Beoordelingsscore host 9,6
Your Host Jan de vries Enschede Hotel B&B

In mijn huis zijn 3 kamers voor verhuur, alle hebben een gedeelde toilet/badkamer... faciliteiten als gebruik keuken tuin/terras zijn gedeeld. Kamer 3 moet 1 trap naar beneden voor de badkamer/toilet. Het hele huis is beveiligd met rookmelders en CO2 melders en overal hangen brandblussers. In geval van nood zijn alle uitgangen voorzien van noodverlichting. De gratis parkeerplaats bevind zich voor de woning en word bewaakt met een IP bewaking camera. Het pand bevind zich aan de zuidkant van Enschede en ligt direct aan een natuurgebied met bossen en wandel/fiets mogelijkheden. Het karakter van uw verblijf is huiselijk in een particuliere sfeer. Verblijf voor langere tijd worden beloont met een korting van 10% (langer dan een week) of 15% (langer dan een maand) Ik bewoon het pand ook zelf. Restrictie ... geen drugs in huis of gebruik daar van. Een bushalte naar het centrum en station is op 2 minuten loop afstand. een supermarkt op 5 minuten loop afstand. Alle kamers hebben een koelkast en gratis thee/koffie faciliteiten. Netflix op tv en/of computer. Let op niet rokers...... In huis mag/kan gerookt worden (beneden verdieping) uiteraard niet op de kamers. Boek tijdig.

Ik ben een gescheiden man van 72 jaar met bruisende activiteit, in de zestiger jaren was ik van beroep diskjockey en heden ben ik nog steeds werkzaam in de ITC en amusement sector. Ik laat u alle vrijheid maar kan ook bijzonder sociaal zijn zijn en ga een fijn gesprek niet uit de weg. Op Airbnb waar mijn kamers tevens staan heb ik al ruim 7 jaar de status van Superhost ... dat betekent dat ruim 95% van de reviews tenminste 5 sterren zijn. Hier op Booking spreekt de waardering en review voor zich Mijn gehele inrichting is modern met erg veel oog voor detail en dat vind u terug in mijn manier van hosting. Ik bewoon het pand ook zelf. Restrictie ... geen gebruik /drugs in huis

Gelegen aan de zuidkant van Enschede met aangrenzend natuur gebied, op loopafstand van een winkelcentrum. In een veilige ,schone en vriendelijke woon wijk (Hesselinklanden 66) Bushalte op 2 minuut loopafstand naar centrum en treinstation. Supermarkt op 5 minuten loop afstand. Afstand Duitse grens 2 km.

Gesproken talen: Duits, Engels, Nederlands

TERUG NAAR START PAGINA KLIK HIER